Chainresult

Chainresult is specialist in supply chain management binnen food- en agriketens. Wij zijn gestart in 2001 in Arnhem. Inmiddels zijn we met ongeveer een dozijn mensen: een hele mooie club waar wij trots op zijn. Veel klanten van het eerste uur, zijn nu nog steeds onze klant.

Wij helpen onze klanten om slimmer, handiger en beter te worden in het managen van hun supply chain. Omdat wij langer meelopen, betekent dit dat wij het bedrijf mee-ontwikkelen en dìit triggert ons om dingen ook slimmer en beter te doen.

Wij zijn de klant
Wij zijn geen “Chainresult-leverancier”; wij zijn de klant. Wij zitten naast de opdrachtgever aan dezelfde kant van de tafel. Vaak in een leidende rol om complexe vraagstukken plat te slaan tot hapklare brokken en die op te lossen. Want het gaat niet om onze methodes of modellen, maar om het vraagstuk van uw bedrijf.

Samen bekijken wij wat er nodig is en dat groeit uit tot een project. De mensen van Chainresult zijn gedreven om te zoeken naar de juiste tools en een vraagstuk samen op te lossen. Als inhoudelijk adviseur, procesbegeleider, of als vredestichter.

Resultaatgerichte businessbegeleiding
Wij gaan niet weg voordat het werkt: wij verzinnen iets met het doel om het ook te realiseren! Het zit hem niet in de lange, complexe rapporten en adviezen. Of in het programmeren van allerlei software-systemen. Het zit hem in het gedegen doorgronden van vraagstukken en het uitdokteren van slimme oplossingen. Zorgen dat deze goed ingevoerd worden, dat mensen er mee kunnen werken en dat uw bedrijf er de doelen mee gaat halen. Die businessbegeleiding, dat is wat wij doen.

  • Slimme oplossingen en concepten
  • Praktische aanpak om verbeteringen te realiseren
  • Betrokkenheid en toewijding
  • Borging in de organisatie: het werkt ook echt

Henk Jan Rijkse

Geef mij maar een moeilijke klus waar je de structuur moet uitdokteren. Met slimme collega’ s leuke problemen oplossen, puzzelen tot alle losse eindjes kloppen. Daar heb ik veel plezier in. Of een workshop geven over een van onze innovatieve concepten; daar word ik helemaal vrolijk van. Met uitdagende supply chain vraagstukken, wil ik best dag en nacht bezig zijn.

IN CONTACT KOMEN MET CHAINRESULT

Bent u geinteresseerd? Neem dan contact op door middel van het formulier.

Weten hoe u uw supply chain
kunt beheersen is een vak apart.